Почивки на море лято 2020 в Гърция, Турция, България

Условия за резервации »
Лични данни »

Почивка Турция

Почивки Гърция

Хотели

Разглеждане на оферта в чужбина - Испания,Египет,Дубай - остров Мавриций
Сортирай хотел: 12345670

Остров МАВРИЦИЙ зима 2020, 7 нощувки

5 слънца Цена: 1,380 евро - 2,980 евро

Почивка на море през зимата

ОСТРОВ МАВРИЦИЙ
Януари, февруари, март, април 2020 г.

Примерни дати: 17-25.01.20; 04-12.02.20; 25.02 – 04.03.20; 13-18.03.20; 28.03-05.04.20

10 дни / 7 нощувки

За острова:

Местоположение - Република Мавриций е островна държава в югозападния Индийски океан, на около 900 км източно от Мадагаскар. Освен остров Мавриций, републиката включва островите св. Брендън, Родригес и Агалега. Остров Мавриций е открит през 1507 г. от португалски мореплаватели, като никога преди това не е бил населен с хора.

Плажове, докоснати от слънцето, тюркоазени лагуни, сувкупност от английска, креолска и европейска кухня могат да бъдат открити на блажения вулканичен остров Мавриций.

Най-големият град е столицата Порт Луи,в който се намират най-важните администратини, финансови и културни сгради. Официалният език е английски, но по улиците може да чуете ифренски и креолски.

Мавриций не предлага само красиви романтични плажове, луксозни хотели и кокосови палми. Запазените останки от първите селища и внушителните имения от времето на френското, датското и британското господство, ще върнат посетителите в миналото и ще осигурят по-дълбоко разбиране за тогавашния живот. Старите колониални плантации на острова също са интересна атракция за туристите.

Малко известен е фактът, че Мавриций е един от най-големите производители и износители на захарна тръстика. Ето защо често могат да бъдат забелязани работници с големи вързопи, пренасящи събраната реколта. Сградата на Парламента в Порт Луи, построена в стил барок, Старият театър, Природонаучният музей и Музеят на марките също сa подходящи за посещение от любознателните туристи.

Акценти по програмата:

  • Полети с удобни връзки
  • Разнообразие от хотели
  • Обслужване на място с препоръчани за дестинацията турове
  • Възможност за повече нощувки, други хотели или по-висока категория настаняване
  • Възможност за съчетание на почивка на о.Мавриций с други острови
  • Специални отстъпки за младоженци
  • Сватбени ритуали
  • Професионален и индивидуален подход при всяко запитване


Прогама
:

1‘ви ден: София – о.Мавриций. Полет от София с прекачване и кратък престой.

2‘ри ден: О. Мавриций. Пристигане на острова сутринта. Посрещане от местните партньори и трансфер до избрания хотел. Свободен ден. Нощувка.

3‘ти ден: О. Мавриций. Закуска. Свободен ден за плаж, разходки или водни приключения. Допълнителна екскурзия по желание:

Тази обиколка ще започнем с посещение на града Кюрпип – най-централната точка на острова – административен,аристократичен,бизнес център. Кметството,известно като Hotel De Ville отваря врати през 1902г и представлява уникална архгитектура. Друга туристическа атракция и интерес представлява кратера Trou-aux Cerfs – разполагащ се на най-високата точка на Кюрпип. Невероятна гледка към острова и града цари от върха на кратера. Обиколката продължава в посещение на кратерното езеро Ganga Talao.Счита се, че това е най-свещенното индуистко място на острова. Построени са храмове на Шива, Хануман,Лакшми и други богове. Ще завършим нашата обиколка с не по-малко интересния природен парк на крокодилите La Vanille Crocodile Park.Последвайте природната пътека, заобиколена от красиви палми, бананови растения и гигантски бамбук, които създават впечатлението, че се намирате в тропически гори. Ще имате възможност да се изправите очи в очи с огромни нилски крокодили и да се запознаете със стадата на гигантските костенурки Алдабра. Gris Gris, най-южната точка на острова, е едно доста различно място от другите области в открити води. Тук, където силните морски течения разбиват вълните в отвесни скали, се открива една прекрасна гледка. Цена на човек: 110 EUR. Нощувка

4‘ти ден: О. Мавриций

Закуска. Свободен ден за плаж, разходки или водни приключения. Възможност за допълнителна екскурзия Обиколен тур на острова в северната му част,където ще разберем повече са производството на тръстиковата кафява захар. Нощувка

5‘ти ден: О. Мавриций. Закуска. Свободен ден за плаж, разходки или водни приключения.

Допълнителна екскурзия по желание: Посещение на острова Ile aux Cerfs и в зависимост от благоприятните климатични условия ще продължим разходката до другите южни острови - Ile aux Phares,Ile de La Passe,Ile des Deux Cocos. Сводобно време за обяд и почивка. Цена на човек: 150 евро. Включва BBQ обяд с лобстер, без трансфери. Нощувка

6‘ти ден: О. Мавриций. Закуска. Свободен ден за плаж, разходки или водни приключения. Възможност за допълнителна екскурзия Тур на чая. Нощувка

7‘ми ден: О. Мавриций. Закуска. Свободен ден за плаж, разходки или водни приключения. Възможност за плуване с делфини. Нощувка

8‘ми ден: О. Мавриций. Закуска. Свободен ден за плаж , разходки или водни приключения.

Допълнителна екзкурзия по желание: Първата ни спирка и най-голяма атракция е Casela park – заемащ 14 хектара зелена,дива площ. Под дивата флора и фауна живеят селекция от диви животни, около 1500 вида птици, зебри, лъвове, гигантски костенурки. След разходка и опознаване на резрервата се присъединете към сафари с джип сред животинския свят на лъвове, жирафи и други африкански животни. Следва вкусен обяд с местна кухня в района на Chamarel. Chamarel е местността на природните чудеса – очарователните водопади и седемцветната земя, която е образуната от превръщането на базалтовата лава в глинени минерали. Тази сравнително малка площ е направена от пясък в различни цветове – червено, лилаво, кафяво, зелено, синьо, жълто и розово. Цена на човек: 140 EUR, включен обяд. Нощувка

9‘ти ден: О. Мавриций – София. Закуска. Освобождаване на хотела до 12 ч местно време. По-късно трансфер до летището за полет Мавриций – София.

10‘ти ден: София. Пристигане в София.


Пакетна цена на човек в двойна стая 7 нощувки

Хотел

Настаняване

Изхранване

Цена на човек

Le Récif Attitude Resort 4* - Adults only

Couple Room

Закуска и вечеря

1 376 €

Coin de Mire Attitude 3*

Superior room

Закуска и вечеря

1 380 €

The Ravenala Attitude 4*

Couple Suite

Закуска и вечеря

1 595 €

Zilwa Attitude 4*

Superior sea view room

Закуска и вечеря

1 690 €

Lagoon Attitude 4*

Couple Room

All Inclusive

1 710 €

Victoria Beachcomber 4*

Superior room

Закуска и вечеря

1 720 €

La Pirogue Resort and SPA 4*

Garden bungalow

Закуска и вечеря

1 880 €

Sugar Beach, A Sun Resort 5*

Sea view Manor House

Закуска и вечеря

1 900 €

All Inclusive

2 420 €

Long Beach Golf and SPA Resort 5*

Junior Suite

Закуска и вечеря

1 920 €

LUX Le Morne 5*

Superior Room

Закуска

1 990 €

Paradise Cove 5* - Adults only

Deluxe Premium

Закуска и вечеря

2 120 €

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa 5*

Tropical room

Закуска

2 120 €

Constance Belle Mare Plage 5*

Prestige room

Закуска и вечеря

2 050 €

One & Only Le Saint Geran 5*

Lagoon room

Закуска

2 980 €

Забележка: Пакетните цени са приблизителни,в зависимост от натовареността по полетите и заетостта в хотелите, както и от сезонноста на острова!

Програмата може да бъде изготвена за различен брой нощувки, друга категория стая, хотел, неприсъстващ в програмата, изцяло по ваш избор!

Възможност за пътуване на различни от посочените дати , в зависимост от полетите и наличност в предложените хотели !!!!

Цената е на човек и включва:

v Самолетен билет полет София-Мавриций-София;

v Летищни такси;

v Чекиран багаж;

v Трансфери летище – хотел – летище в Мавриций;

v 7 нощувки в избрания от Вас хотел на съответната база изхранване;

v Медицинска застраховка за периода на пътуване с покритие 15000 евро;

Цената не включва:

v Допълнителни екскурзии;

v Разходи от личен характер.


Допълнителни екскурзии

Целодневен тур - Северен Мавриций - Цена на човек: 115 EUR

Нашата обиколка ключва Порт Луис - столицата на остров Мавриций. Крайбрежната зона на града включва търговски комплекс Caudan, основният пазар, пазара на плавателни съдове и крепостта Adelaide (известна още като La Citadelle), построена от британците през 1835 г.

След това ще поемем към Aventure du Sucre, където ще посетим старата захарна мелница, която е била превърната в модерен музей в края, на която ви очакват възхитителни дегустации на захар и ром.

Ще спрем за обяд в ресторант Tante Athalie /* по желание/.След обяд ще направим спирка в Pamplemousses за посещение на ботаническата градина Seewoosagur Ramgoolam. Прекръстена през 1988 г. като признание за почитания премиер, който е довел страната до независимост преди повече от 20 години, Ботаническата градина е една от най-посещаваните туристически атракци. Ще имате възможност да видите прочутите гигантски водни лилии, чиито листа разшири са с около три метра диаметър. Другото невероятно растение, с което ще се запознаете, е палмата Talipot. Тя цъфти само веднъж на всеки 30 до 100 години. Градините разполагат с чудесни примери за махагонови дървета и редките палми Latanier от Мадагаскар.

Целодневен Тур „Мистичният южен Мавриций“ - Цена на човек: 110 EUR

Тази обиколка ще започнем с посещение на града Кюрпип – най-централната точка на острова – административен,аристократичен,бизнес център.

Кметството,известно като Hotel De Ville отваря врати през 1902г и представлява уникална архгитектура.

Друга туристическа атракция и интерес представлява кратера Trou-aux Cerfs – разполагащ се на най-високата точка на Кюрпип. Невероятна гледка към острова и града цари от върха на кратера.

Обиколката продължава в посещение на кратерното езеро Ganga Talao.Счита се, че това е най-свещенното индуистко място на острова. Построени са храмове на Шива, Хануман,Лакшми и други богове.

Ще завършим нашата обиколка с не по-малко интересния природен парк на крокодилите La Vanille Crocodile Park.Последвайте природната пътека, заобиколена от красиви палми, бананови растения и гигантски бамбук, които създават впечатлението, че се намирате в тропически гори. Ще имате възможност да се изправите очи в очи с огромни нилски крокодили и да се запознаете със стадата на гигантските костенурки Алдабра.

Gris Gris, най-южната точка на острова, е едно доста различно място от другите области в открити води. Тук, където силните морски течения разбиват вълните в отвесни скали, се открива една прекрасна гледка.

Тур на чая - Цена на човек: 150 EUR с включен обяд

Чаят на о.Мавриций е един от най-старите потомъци. Отворете всичките си сетива и се отдаите на културата и пътя на производство на местния мавритански чай. Този тур ще ни върне назад във времето, в началото на колониална богата история с плантациите и насажденията на чай в Мавриций и производство на ром.

Ще посетим града Кюрпип,втория по значимост след столицата Порт Луи. Ще продължим към угасналия вулкан Trou Aux Cerfs Volcano с 85 метра височина и ширина 200м., формирал се с милиони години до сега.

Ще посетим известната с колониалната си архитектура къща Domaine des Aubineaux и нейните градини. Посторена през 1872г. от първия сред производителите на чай с името Bois Chéri. След което ще се разходим в ендемична гора, от която се открива невероятна гледка към чаени плантации. Няма да пропуснем да направим лека закуска с чай. Служителите на фабриката ще ни запознаят с историята на чая и неговото произвоство. Понастоящем се произвеждат богата гама от ароматни чайове, включително зелен и билков чай. Нашата обиколка продължава с къщата от 19 век Saint Aubin,плантацията с ванилия, орхидеи и други цветя.

Целодневен Западен тур – Цветните чудеса на Мавриций - Цена на човек: 140 EUR, включен обяд

Първата ни спирка и най-голяма атракция е Casela park – заемащ 14 хектара зелена,дива площ. Под дивата флора и фауна живеят селекция от диви животни, около 1500 вида птици, зебри, лъвове, гигантски костенурки. След разходка и опознаване на резрервата се присъединете към сафари с джип сред животинския свят на лъвове, жирафи и други африкански животни.

Следва вкусен обяд с местна кухня в района на Chamarel.

Chamarel е местността на природните чудеса – очарователните водопади и седемцветната земя, която е образуната от превръщането на базалтовата лава в глинени минерали. Тази сравнително малка площ е направена от пясък в различни цветове – червено, лилаво, кафяво, зелено, синьо, жълто и розово.

Целодневна екскурзия до Ile aux Cerfs - Цена на човек: 150 евро. Включва BBQ обяд с лобстер, без трансфери

Посещение на острова Ile aux Cerfs и в зависимост от благоприятните климатични условия ще продължим разходката до другите южни острови - Ile aux Phares,Ile de La Passe,Ile des Deux Cocos. Сводобно време за обяд и почивка.

Целодневен круиз с катамаран – северен бряг.Цена на човек: 95 EUR,включен обяд, без трансфери

Целодневен круиз с катамаран – западен бряг. Цена на човек: 95 EUR,включен обяд, без трансфери

Dolphin Encounter & Picnic – целодневен тур.Цена на човек : 100 EUR, включен BBQ обяд, без трансфери

Насладете се на целодневна разходка с бързоскоростна лодка , релакс , плуване с делфини в тюркоазените води на о. Мавриций. Ще посетим екзотичния остров Island of Benitiers, където ще имаме време за обяд.

Синьо сафари. Цена на човек – 135 EUR, с обяд – 200 EUR

Цените на допълнителните екскурзии са валидни при минимум 2-ма записани и подлежат на потвърждение заради вариращия курс на местната валута Мавританска рупия!


Условия и забележки:

v При записване се внася 50% депозит, а пълно плащане се прави 45 дни преди тръгване

v За пътуването е необходим паспорт с минимална валидност 6 месеца;

v Няма изискване за ваксини;

v Офертата важи независимо от броя на записаните туристи;

v При записани 6 и повече човека, се предоставят преференциални отстъпки.

Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите в офиса на фирмата.