Почивки на море лято 2020 в Гърция, Турция, България

Условия за резервации »
Лични данни »
Разглеждане на оферта в чужбина - Хотели - Испания хотели
Сортирай хотел: 12345670

Информация Сovid-19

Цена: 0 - 0

Уважаеми клиенти,

Във връзка със създалата се безпрецедентна ситуация в световен мащаб свързана с Сovid-19

към 02.04.2020 г, бихме желали да Ви уведомим:

- Туроператор „VS TRAVELS” е с Вас 14 години, през които смятаме, че сме заслужили Вашето доверие, за което Ви благодарим. Уверявяме Ви, че няма да допуснем да загубите платените си резервации при нас!

- Офисът на фирма „VS TRAVELS” няма да прекрати работа нито в настоящия кризисен за цялата държава момент, нито за в бъдеще. Фирмата ще работи дистанционно. Оставаме в контакт с всеки, който желае да се свърже с нас на всички посочени телефони в уеб сайта.

- Апелираме към всички, които са притеснени за своите резервации и за създалата се пандемия с Сovid-19, да изчакат да премине извънредното положение.


Информация за почивки и пътувания:

- Относно дестинация Гърция:
* Като предпазна мярка с цел бързото предотвратяване на заразата, всички хотели в Гърция ще бъдат затворени до 30.04.2020 г. след което следва да функционират нормално за летния туристически сезон.
Апелираме към всички, които са притеснени за своите резервации, да изчакат да премине извънредното положение.

* За анулирани резервации до 19.03.2020 г., сумите платени по съответната резервация ще бъдат възстановени в срок до 90 работни дни, след изтичане на срока на извънредното положение. Посоченият срок е дефиниран съобразно необходимото техническо време за постъпване обратно към нас, на вече депозираните суми към хотелите в Гърция според условията на извънредната ситуация.
* От 20.03.2020 до края на извънредното положение и нормализирането на обстановката, гръцките хотели преустановяват да приемат анулации и връщане на суми. Молим да имате предвид, че всички заплатени от Вас суми са преведени в съответните хотели и това гарантира Вашата почивка в Гърция.

* Поради създалата се извънредна, непредвидена и безпрецедентна ситуация, Министерството на Туризма взе решение за туристи, които не желаят да ползват почивката си 2020 г. вследствие пандемията на Сovid-19 да получат Ваучери за стойността, която са платили за бъдещо пътуване със срок до 12 месеца

* Туроператор ВС Травелс гарантира Вашите депозити и Ви уверява че ще ползвате заявените си почивки. На разположение сме, ако желаете да смените датата на пътуването с по-късна дата до края на лято 2020 г., съобразно с наличността на хотелите към момента на промяната, като за целта ще Ви бъде изпратен Анекс.

- Относно дестинация Турция:
Относно извънредното положение и предотвратяване разпространението на заразата на Covid-19, през м. Април и до 20 Май ще бъдат преустановени организираните самолетни и автобусни програми до Турция.
За направени резервации за почивка в Турция предлагаме да изберете някой от следните варианти:
· Да откажете да пътувате тази година и да анулирате резервацията си сега, без да я доплащате, като депозита не се възстановява, както е описано в договора.
· Да смените датата на пътуването с по-късна дата за лято 2020 г. или да изберете друга програма за почивки в Турция обявени в сайта на VS Travels, съобразно с наличността на хотелите и превозните средства към момента на промяната, като за целта ще ви бъде изпратен Анекс.
· Да ползвате заплатения депозит за почивка в Турция до края на 2021 г., като за този вариант ще получите Ваучер за депозираната от Вас сума и съответния Анекс.

Дестинация за почивки на Карибите: Куба, Мексико и Доминиканска република.
Поради ограниченията, наложени от правителството на Доминиканската република, които забраняват пристигането на полети от Европа, се спират временно програмите и полетите до Доминиканската република, Мексико и Куба до 30 май 2020 г. Сумите на платените резервации за пътуване през м.Април се връщат на 100% на клиентите. Депозираните суми за пътувания след 01.05.2020, имате възможност да преместите за по-късна дата.


Дестинация България
При желание на клиента за анулация на всички резервации за България, ще бъдат анулирани от нас без неустойка и върнати на 100% заплатените суми, ако желанието за анулация бъде заявено до 30 календарни дни преди пристигането.


Договорите между туроператор и турист не се прекратяват в създалата се ситуацият на извънредно положение. Пътуванията не се отменят, единствено се отлагат и следва да се разглежда като непреодолима сила съгласно чл. 306 от Търговския закон. Това е едно непредотвратимо събитие от извънреден характер, възникнало след сключването на договора. Заповедта на министъра на туризма не дава право на туристи да прекратяват своите туристически пакети за изходящи пътувания без да дължат неустойки. Нормата на чл. 89, ал. 5 от Закона за туризма предвижда непреодолимите и извънредни обстоятелства да са настъпили на мястото на дестинацията, а не на мястото на тръгване - България.

Благодарим Ви за доверието и бъдете сигурни, че дори и в тази извънредна ситуация ние няма да ви разочароваме. Оставаме на Ваше разположение.

Бъдете здрави.

Екипът на VS Travels

Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите в офиса на фирмата.