Почивки на море лято 2021 в Гърция, Турция, България

Условия за резервации »
Лични данни »

Почивки Гърция

Почивка Турция

Хотели

Разглеждане на оферта в България - Почивка в България All Inclusive - В.к. ДЮНИ, All Inclusive
Сортирай хотел: 123450

В.к. ДЮНИ РОЯЛ РИЗОРТ - Почивка на море ALL Inclusive с Аквапарк и безплатен плаж

1 слънца Цена: 85 лв - 193 лв / ПРЕПОРЪЧВАМЕ

Почивка на море в България

Лято 2021 г.

10% отстъпка за ранни записвания до 30.04.2021 г.

Политика по качество и безопастност на гостите на Дюни Роял Резорт. През лято 2020 г са предприети всички мерки, съгласно Указанията за функциониране на места за настаняване и заведения за хранене и развлечения в условията на опасност от заразяване c COVID-19 в България - съгласувано с МЗ и всичките им последващи заповеди, с оглед гарантирането на безопасността на клиените.

Анимация:
• Спазване на социална дистанция при провеждането на спортни занимания и игри на открито.
• Дезинфекция на спортните уреди и материали преди и след употреба.
• Цялостно дезинфекциране на детския клуб.
• Организиране на повече занимания, игри и спортни мероприятия на открито.
• Спазване на социална дистанция при провеждане на вечерната Анимационна програма, партита на плажа и на басейна, шоу програми, танцови вечери и др.
Ресторанти и барове
• На всички входове в обектите ще се поставят станции за дезинфекция на ръце на Ecolab .
• Ще бъдат направени модификации в обслужването с храни и напитки: В основните ресторанти храната ще се раздава от готвачи на различните станции, спазвайки правилата за социално дистанциране и безопасност. Бюфетите ще са преградени с прозрачни прегради и госта ще може само да посочва конкретното ястие.
• За спазването на мерките за социално дистанциране и предотвратяването на струпване на много хора в основните ресторанти по време на храненията, ще се определят часови пояси за гостите според номер на стая или етаж.
• Ще бъде обозначен с указателни табели, стикери и ограничители еднопосочния поток за преминаване на гостите покрай бюфета, както и спазването на социална дистанция.
• Ще се увеличат предлаганите ястия на шоу кукинг бюфетите. Ще се запази богатото разнообразие на предлаганите храни и напитки.

• Шезлонгите и масичките около басейна и плажа ще се дезинфекцират регулярно, като всяка вечер щателно ще се почистват и дезинфекцират плажната зона и басейна

Ваканционен комплекс ДЮНИ РОЯЛ РИЗОРТ

Почивка на море в България

Южно Черноморие

Всичко включено в цената:

Храна и напитки ALL Inclusive, безплатен плаж, безплатен паркинг, Аква парк, анимация, забавления за деца

АКВАПАРК в комплекса със секция за възрастни и деца. Входът е безплатен.

Ако искате почивка на море в България с чисто море, хубав пясъчен плаж с безплатни чадъри, шезлонги, плажни кърпи, съблекални и душове, хубава храна и напитки All Inclusive с ползване на 6 ресторанта и снек-бар на плажа с напитки, закуски и обяд по бански костюми, 4 басейна, 10 тенис корта, 2 детски мини-клуба, анимация за деца и възрастни, безплатен АКВА Парк, охраняем паркинг и всичко необходимо за една прекрасна почивка - това е комплекс Дюни Роял Ризорт.

Лято 2021 - ALL Inclusive

хотели във ваканционен комплекс Дюни

Марина Бийч и Марина Роял Палас

Белвил, Пеликан и Холидей Вилидж

Ваканционен комплекс ДЮНИ лято 2021 г.

Вили Холидей

Хотел Пеликан

Хотел Белвил

Хотел Марина Бийч

Марина Роял Палас

Ранни записвания до 30.04.2021 до 30.04.2021 до 30.04.2021 - -

10% отстъпка от цените за ранни записвания

01.06 - 14.06.2021 85 лв 91 лв 96 лв 107 лв 118 лв
15.06 - 30.06.2021 107 лв
112 лв
118 лв
139 лв
149 лв
01.07 - 31.08.2021 134 лв
139 лв
144 лв
170 лв
183 лв
01.09 - 10.09.2021 107 лв
112 лв
118 лв
139 лв
149 лв
11.09 - 30.09.2021 85 лв 91 лв 96 лв 107 лв 118 лв
1-во дете до 6 г
безплатно безплатно безплатно безплатно безплатно
1-во дете 6 - 12 г плаща
50% 50% 50% 40% 50%
2-ро дете само в Апарт. безплатно безплатно безплатно безплатно безплатно

Цените са на човек на ден , ALL INCLUSIVE в Дв. стая изглед парк


Подробна оферта с цени, настаняване, описание и свободни места , вижте, като натиснете върху името на хотела.


Цените включват всичко:
Всичко - безплатно в комплекса. Петзвездно настаняване, Храна и напитки: пълен пансион All inclusive с хубава храна, Аква парк за деца и възрастни, 4 плувни комплекса, с детски басейни; безплатен плаж с душове, чадъри, шезлонги с дюшечета и плажни кърпи, Анимация: 6 дни в седмицата, международен екип от над 40 аниматора, 2 Детски Мини - клуба, детска анимация, охраняем паркинг.


Ваканционен комплекс ДЮНИ РОЯЛ РИЗОРТ
е затворен тип комплекс раазположен на Българското Южно Черноморие. Намира се близо до Созопол. Комплекса е разположен на брега на морето на залив Дюни. Плажа е достъпен само за гости на комплекса и е безплатен. Чадъри, шезлонги и шалтета са безплатни. Плажни хавлии (срещу депозит).Плажната ивица е широка със златист ситен пясък. Морето в залива е плитко, чисто и топло, защитено от вълни.

Паркингът в комплекс Дюни Роял Ризорт е безплатен и охранянем за гостите на всички хотели.

Хотелите в комплекса са построени около плажната ивица.Комплекса е ограден и охраняем, не се допускат външни лица освен гостите на хотелите.

Ваканционен комплекс Дюни Роял Ризорт работи по формулата ALL INCLUSIVE , всичко е безплатно в комплекса и за комфортната почивка на гостите се грижи високо квалифициран персонал.

Основните хранения: закуска, обяд и вечеря се извършват в основните ресторанти на хотелите.За тези, които предпочитат цял ден да са на плажа и да обядват по бански костюми, за тях на разположение е снег-бара на плажа. От 10:00 до 18:00 там се сервират на блок маса вкусни и разнообразни ястия и следобедни сладкиши. Алкохолни, безалкохолни и топли напитки са на разположение на гостите целодневно.Вечер, гостите могат да разнообразят изобилието на блок-масите с ресторант със сервиране: българска или италиянска кухня.

Храната и обслужването в комплекса са на много високо ниво.

За забавлението на гостите също е помислено.вечерни шоу програми в амфитеатъра на комплекса за деца и възрастни. 10 тенис корта за спорт и всичко необходимо за една чудесна пълноценна почивка.

Чудесно място за семейства с деца.Плитко, топло море без вълни. детски басейни, детски площадки, детски клубове за деца от 3 – 6 г., от 7 – 12 г. и младежки програми за 13 - 16 годишни

Всичко е безплатно в комплекса.достатъчно е туриста да се оборудва с бански костюм, All inclusive гривна на ръката и да се отдаде на пълноценната почивка.

Всички туристи посещавали комплекса са оставали много доволни от престоя си там и се връщат отново. Заслугата за това е доброто управление и поддържане на нивото на обслужване. Това е единственият комплекс на Българското Черноморие с доволни туристи без забележки и затова местата в комплекса за сезона се запълват още с ранните записвания. Ако не сте посещавали Ваканционен комплекс Дюни Роял Ризорт - опитайте, ще останете доволни!


При пристигането на туристите в комплекса,
ги настаняват в хотела който са избрали и резервирали, поставя им се гривна на ръката и многоброен персонал и специалисти в областта на туризма се грижат за приятния престой на почиващите гости.

Охрана се грижи за тяхното спокойствие и съхранение на автомобилите.

Храна и напитки - пълен пансион All inclusive от 06:00 до 02:00 часа: закуска; късна закуска; обяд; следобедна закуска; кафе и сладкиши; сандвич корнер; снек бар; вечеря; среднощна закуска, lunch пакети за екскурзии; български алкохолни напитки, безалкохолни и топли напитки(от 09.00-02.00 ч.)(храната се предлага под формата на бюфет - блок маса) в 4 основни ресторанта в Марина Роял Палас, Марина Бийч, Холидей Вилидж и Пеликан и 2 специализирани a-la-carte ресторанта за вечеря / предварителна резервация/ “Mехана” - българско национално меню, в Холидей Вилидж и “Миланезе ” - италиански ресторант, в хотел Белвил. 1 снек-бар на плажа, където гостите могат да обядват на плажа по плажно облекло.4 лоби-бара- 4 басейн-бара- 1 снек-бар на плажа- 1 Wunder bar, в Холидей Вилидж- 1 тенис-корт бар, в Холидей Вилидж- 1 диско бар, в Холидей Вилидж.

Плажна ивица: широка (100м. и дълга 400 м.,като цялата ивица е с дължина 4 км, със ситен пясък и плитък залив в близост до брега, охраняема плажна зона (на територията на Дюни); чадъри, шезлонги с дюшечета, душове, съблекални, станция за воден спорт и медицински пункт(в Холидей Вилидж)

Спорт: 10 тенис корта/3 бързи/гумена боя/, 7 бавни/изкуствена трева, кварцов пясък/ (безплатно се ползват със собствени ракети и топки), мултифункционално игрище/тартан/, тенис на маса; маунтийн байк турове; стрелба с лък; дартс, боча, shuffleboard; аеробик, акваровик, степ-аеробик; стречинг, bodywork, капоера, хип-хоп, тай-бо; плажен волейбол и футбол;водни спортове; фитнес-зала в Пеликан; открит фитнес в Холидей Вилидж; сауна; джакузи.Спортните услуги са из целият комплекс.Закрит басейн (168 кв.м.) (само за гостите на хотел Марина Роял Палас).

Детски забавления: детска анимация; детска вечеря; детски площадки за игра; детски басейни; детски видео-прожекции; детска дискотека.Мини-клубове – 2( в хотел Марина Бийч и хотел Пеликан): групи за деца от 3 – 6 г., от 7 – 11 г. и младежки програми за 12 - 16 годишни; легла за бебета 0 – 2 г.(безплатни); високи столчета за деца в ресторантите.

Анимация: 6 дни в седмицата, международен екип от над 40 аниматора(професионални танцьори, бразилски танцьори-капоера, хип-хоп група).; амфитеатър с капацитет 1600 места, оборудван с професионално озвучаване и осветление; шоу програми /нощна шоу програма от 21.30 - 22.30/; дискотека 23.00-02.00; игри около басейна; игри във водата; курсове по танци; креатив център. Различни забавления и шоу програми се предлагат в продължение на 14 дни. Веднъж на две седмици вечерно шоу край басейна с фойерверки. Веднъж на две седмици плажно парти с огън /на окрито/ и фойерверки. Жива музика 5 пъти в седмицата.Анимационна програма: шест дни в седмицата ( почивен ден – неделя )

Гостите настанени в хотелите Marina Beach, Pelican, Belleville и Holiday Village могат да използват всички услуги в Duni Royal Resort, с изключение на: основния ресторант, лоби бара, откритите басейни и закрития плувен комплекс в “Marina Royal Palace”. За гостите на “Marina Royal Palace” , мини барът се зарежда веднъж при пристигане и е безплатен. Гостите на “Marina Royal Palace” могат да използват всички услуги в Duni Royal Resort.


Полезна информация за гостите на Ваканционно селище „Дюни”

Разстояния от хотелите и вилите, които не са на плажа:
Разстоянието от плажа до хотел Пеликан, хотел Белвил и до най-близката къща/вила на Холидей Вилидж е 250 м., а на най - отдалечената е 600 м. По пътя за плажа има два подлеза, които дават възможност за преминаване и с детска количка.

Хранене на обяд за гостите на хотелите и вилите, които не са на плажа:

Не е нужно да се връщате до Вашият хотел само за да обядвате. Хотел Пеликан, хотел Белвил, Холидей Вилидж и хотел Марина Бийч, всички те имат общо достъпни помещения, което значи, че гостите от тези хотели могат да се хранят в ресторант Марина Бийч, който е и най-близък до плажа. Също на плажа се намира и Снек-бара, който се посещава от всички гости на комплекса.

Най-подходящ хотел за деца в Дюни Роял Резорт:
Дюни Роял Резорт като цяло е най-подходящият комплекс/курортно селище за семейна почивка на южното Черноморие. Ако трябва да избирате от четирите части на комплекса, с най-добри условия за семейства с деца разполага Холидей Вилидж. Големите зелени площи, пешеходни алеи, едноетажни и двуетажни вили/къщи/ с огромни тераси под сянката на борова гора, всичко това го прави отличен за една спокойна семейна почивка.

Двойна стая със спалня:
Всички хотели в комплекса разполагат с определен брой двойни стаи със спални. Дали има възможност за запазване на такава стая зависи от наличността и заетостта на хотела към момента на вашето пристигане. Желателно е да го отбележите в момента на вашата резервация.

Изглед море:
Стаи с изглед към морето разполагат всички хотели на комплекса. Някои от стаите на Марина Роял Палас и хотел Марина Бийч имат директен и пълен изглед към морето, докато тези в Пеликан, Белвил и Холидей Вилидж са с ограничен и далечен. Такава възможност е обект на допълнителна такса и зависи от наличността и заетостта към момента на Вашето настаняване.

Паркиране:

На разположение са четири паркинга за гостите на комплекса.

Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите в офиса на фирмата.