Почивки на море лято 2021 в Гърция, Турция, България

Условия за резервации »
Лични данни »

Почивки Гърция

Почивка Турция

Хотели

Разглеждане на оферта в България - Хотели в България - Морски хотели
Сортирай хотел: 123450

Хотел Мимоза - Златни пясъци - All Inclusive

3 слънца Цена: 0 - 0
Разрешени символи: ( ) * - + , интервал
Начин на плащане

Интернет страницата (уеб сайтът) на „VS Travels” е създадена с информационна цел. Съдържанието, поместено на страницата, дава информация за продуктите и туристическите услуги на туроператора. При интерес от Ваша страна към някои от предоставените продукти и оферти, моля да се свържете с нас за повече информация на посочените в сайта телефони.

Чрез попълването на електронни формуляри, инициирането на електронна кореспонденция и ползване на онлайн услуги, Вие доброволно предоставяте информация, която съдържа Ваши лични данни: имена, телефон, имейл адрес. В следващо действие, Вие декларирате, че сте прочели, разбрали и сте съгласни с предоставянето на личните си данни да бъдат ползвани и съхранени от „ВС Травелс” ООД с цел осъществяване на комуникация за конкретни туристически услуги и предоставяне на пред договорна информация за по-нататъшна резервация.

„ВС Травелс” ООД поема отговорността за опазване неприкосновеността на информацията, която потребителите предоставят при използване на нашите онлайн услуги при спазване на законовите условия.

Заявка за резервация, по която не е постъпило плащане, не се счита за валидна!