Почивки на море лято 2024 в Гърция,Турция, България, хотели All Inclusive

Условия за резервации »
Лични данни »

Почивки Гърция

Испания

Почивка Турция

Тунис

Египет

Екзотика

Каталог хотели

Разглеждане на оферта в България - Почивка в България All Inclusive - В.к. ДЮНИ, All Inclusive
Сортирай хотел: 123450

В.к. ДЮНИ РОЯЛ РИЗОРТ - Почивка на море ALL Inclusive с Аквапарк и безплатен плаж

5 слънца Цена: 115 лв - 272 лв / ПРЕПОРЪЧВАМЕ
Разрешени символи: ( ) * - + , интервал
Начин на плащане

Интернет страницата (уеб сайтът) на „VS Travels” е създадена с информационна цел. Съдържанието, поместено на страницата, дава информация за продуктите и туристическите услуги на туроператора. При интерес от Ваша страна към някои от предоставените продукти и оферти, моля да се свържете с нас за повече информация на посочените в сайта телефони.

Чрез попълването на електронни формуляри, инициирането на електронна кореспонденция и ползване на онлайн услуги, Вие доброволно предоставяте информация, която съдържа Ваши лични данни: имена, телефон, имейл адрес. В следващо действие, Вие декларирате, че сте прочели, разбрали и сте съгласни с предоставянето на личните си данни да бъдат ползвани и съхранени от „ВС Травелс” ООД с цел осъществяване на комуникация за конкретни туристически услуги и предоставяне на пред договорна информация за по-нататъшна резервация.

„ВС Травелс” ООД поема отговорността за опазване неприкосновеността на информацията, която потребителите предоставят при използване на нашите онлайн услуги при спазване на законовите условия.

Заявка за резервация, по която не е постъпило плащане, не се счита за валидна!